Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El surrealista trap del TRAM que s'ha fet viral (VÍDEO)

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

No us fan ràbia, els incívics al transport públic? Els que posen els peus a la butaca o porten gossos perillosos sense lligar? El Tramvia de Barcelona acaba de llançar una campanya de comunicació genial: en un vídeo d'animació a ritme de trap, el filòsof Immanuel Kant fa servir el principi de l'imperatiu categòric –concepte central de l'ètica kantiana– per demanar que la gent es comporti al transport públic.

Segons explica TMB, l'animació aprofita la moda "de la tendència de contraposar elements clàssics amb estils de música urbans. Interpretar l'imperatiu categòric de Kant amb el ritme i el llenguatge audiovisual dels clips de trap ofereix una narrativa innovadora".

I la veritat és que el vídeo és per descollonar-se de riure. Ho han fet molt bé: han anat a buscar el youtuber Christian Flores, que va tenir un exit sideral amb el 'Velaske, yo soi guapa?' . I han reproduït el mateix esquema en un context molt més familiar per l'usuari de xarxes –els brutolls al tramvia– que no pas l'Espanya del Barroc. El vídeo de @Tram_Barcelona està arrasant a les xarxes socials amb les etiquetes #civismetram i #TramTrap. 

Les reaccions a les xarxes no s'han fet esperar i sembla que en positiu:

Últimes notícies

    Publicitat