Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Karol G
Karol G

Karol G està a punt d'anunciar dos concerts a Barcelona el 2024

Les noves dates de l'artista llatina del moment s'afegiran a les tres del Santiago Bernabéu del juliol

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

L'any passat semblava que tots els grans artistes internacionals preferien passar per Barcelona que per Madrid, però aquest 2024 s'ha girat la truita. Primer Taylor Swift va anunciar que només actuaria a la capital del regne i després l'artista llatina del moment, Karol G, va decidir fer tres estadis Santiago Bernabéu abans que passar també per Barcelona. 

Bé, això pot canviar en les pròximes hores o dies, pel que ha avançat (o se li ha escapat) el president de Live Nation Pino Sagliocco en una entrevista a la Cadena Ser. El promotor ha explicat que l'acollida de l'estrella colombiana està sent "completament increïble". Sembla que aquests dos concerts seran a l'Estadi Olímpic i abans dels de Madrid (20, 21 i 22 de juliol), que han de tancar la gira europea.

Si ens fixem en els preus de les entrades a Madrid, els de Barcelona podrien estar entre els 58 i els 155 euros més despeses.

NO T'HO PERDIS: Els grans concerts de la temporada a Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat