Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Alouza Ceramics
Foto: Alouza Ceramics

La botiga de ceràmica a pes que ho està petant a Madrid i a Galícia obre a Castelldefels

Alouza Ceramics s'instal·la en una nau de més de 800 metres quadrats que obrirà de dilluns a diumenge

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Segur que coneixes algú que ha fet un taller de ceràmica (i si no és que ets tu). Fer bols i tasses és relaxant i és tendència, i ara li sumem l'obertura d'Alouza Ceramics, una botiga de ceràmica a pes que després del seu èxit a Santiago de Compostela i a Madrid, arriben a prop de Barcelona amb una botiga de més de 800 metres quadrats.

Els plats de ceràmica es vendran a pes, és a dir: cada kilo valdrà a partir de 2,99 €. La resta d'articles són un preu fix: bols i tasses des d'1,50 € i fonts des de 4 €. També vendran gerros i tests a preus reduïts.

La botiga, concretament, es trobarà a Castelldefels, a l'Avinguda de la Constitució, 71. Estará abierta de dilluns a diumenge de 10.30 a 20.30 h. Aquest divendres, 30 de juny, serà el primer dia que obrirà i atenció, perquè els 100 primers clients amb una compra mínima de 20 € s'enduran un test de regal!

Les col·leccions que es venen són excedents de fàbriques de Portugal, i tenen, a més, estovalles, copes, coberts i gots de vidre. 

NO T'HO PERDIS: Els 8 millors outlets de Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat