Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Casa Batlló il·luminarà la façana amb un videomapping tres cops al dia durant Nadal

Aquesta joia modernista lluirà les seves millors gales en forma de llums i colors del 17 de desembre al 6 de gener

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La Casa Batlló és una de les joies arquitectòniques més conegudes de la ciutat i, malgrat la seva fama, l’edifici sempre troba la manera de sorprendre’ns de nou amb experiències que barregen les noves tecnologies amb la bellesa del modernisme

Al seu interior, ja fa mesos que ofereixen una visita immersiva multisensorial amb la qual el públic pot submergir-se en la ment de Gaudí a través de pantalles, llums, so envolupant i estímuls olfactoris. Ara, per Nadal, la innovació de llums, pantalles i colors la podrem gaudir a la façana de l’edifici. 

Ideada per Antoni Gaudí en col·laboració amb Josep Maria Jujol, aquesta casa situada al Passeig de Gràcia de Barcelona està caracteritzada per parets policromades brillants, balconades sinistres i un sostre amb escates. Per celebrar les festes de Nadal, la Casa Batlló il·luminarà la seva façana tan característica amb un espectacle de llum i color que evoca l’univers creatiu de Gaudí, perquè totes aquelles persones que passegin puguin fruir de la versió més espectacular de l’arquitectura gaudiniana. 

El videomapping de la façana tindrà lloc tres vegades cada dia, del 17 de desembre al 6 de gener: una vegada a les 18:00 h, a les 19:00 h i a les 20:00 h.  A més, durant aquestes hores també es podrà escoltar la música de  l'autora de la banda sonora del nou relat de Casa Batlló.

NO T'HO PERDIS: Nadal 2021 a Barcelona: guia completa

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat