Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La casa on va néixer Harry Potter es pot llogar en Airbnb

La casa està en Lavenham, un dels pobles més pintorescos del Regne Unit

Esther López
Escrit per
Esther López
Publicitat

Ara podeu submergir-vos en la màgia d'Harry Potter durant algunes nits allotjant-vos a Vere House, situada en Lavenham, la casa on va néixer aquest personatge fictici tan conegut. La peculiar casa feta de fusta va aparèixer a 'Harry Potter i les Relíquies de la Mort Primera Part' i en moltes altres escenes de les nombroses pel·lícules de Harry Potter.

La casa de Harry Potter
Foto: Airbnb

Suffolk, on es troba la casa, té un paisatge de somni, però també va aparèixer en algunes escenes fosques de la pel·lícula. Era el lloc que va visitar Lord Voldemort per a matar als pares d'Harry Potter quan era un bebè.

L'edifici històric està just en el cor del pintoresc poble medieval que representava a Godric’s Hollow en les pel·lícules, i ara podeu llogar part d'ell en Airbnb per unes 180 lliures la nit. Hi ha dos dormitoris disponibles i la casa té moltes estades boniques característiques de l'època, que inclouen bigues de fusta, murals i una escala de pedra en forma d'espiral.

La casa de Harry Potter
Foto: Airbnb

Lavenham és un dels pobles medievals més ben conservats del Regne Unit i la casa dels Potter és un dels 340 edificis protegits de la zona.

NO T'HO PERDIS: Escape rooms de Harry Potter en Barcelona.

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat