Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La cavalcada de Reis 2020 busca voluntaris

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Sense cap mena de dubte és la nit més màgica de l'any i podeu ser-ne partícips. Fins al 25 de novembre podeu inscriure-us per participar a la Cavalcada de Reis 2020, que tindrà lloc a Barcelona la tarda del 5 de gener, a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Barcelona.

S'hi poden apuntar persones a partir de 8 anys, en quatre modalitats diferents segons les edats: els patges de carrossa (de 8 a 10 anys, 140 centímetres d'alçada), que saludaran el públic des de la carrossa 'Benvinguts a Barcelona'; els patges acompanyants (d'11 a 13 anys), que faran la cavalcada també sobre una carrossa; els assistents del seguici (de 14 a 17 anys) participaran dinamitzant elements artístics i escenogràfics; i els col·laboradors tècnics (de 18 a 99 anys), que també a peu donaran suport amb diferents tasques al llarg dels cinc quilòmetres de cavalcada, que s'allarga tres hores. 

Només s’admetrà una inscripció per persona per a cada modalitat; l’organització es posarà en contacte amb les persones seleccionades i per poder participar en la Cavalcada, els seleccionats hauran d'assistir a les sessions informatives i els assaigs.

NO T'HO PERDIS: guia del nadal a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat