Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Diagonal perdrà un altre carril per a cotxes abans de finals d'any

L'Ajuntament inicia unes obres per habilitar un carril més per a busos que acabaran el 9 de desembre

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Moltes obres de la ciutat s'han vist paralitzades per la pandèmia però moltes altres han seguit amb el calendari previst. Una d'aquestes és el projecte de guanyar un carril bus més a la Diagonal, en el tram central entre Francesc Macià i Roger de Llúria. Aquesta millora pel bus suposarà, com acostuma a passar, una pèrdua pels vehicles de quatre rodes, ja que quan acabin les obres els cotxes disposaran d'un carril menys (dos en sentit Llobregat i només un en sentit Besòs).

Les obres han començat aquest dilluns i durant un mes alteraran el ritme diari d'un dels eixos vertebradors de la ciutat. La modificació permetrà més amplada als dos carrils de bus existents, fins als 3,1 metres. Excepte la primera setmana, les obres es procuraran portar a terme sobretot en cap de setmana per evitar les mínimes afectacions. El que si es veurà alterat durant el període d'obres, fins al 9 de desembre, serà pel que fa les parades d'autobusos que buscaran alternatives en carrers pròxims.

Nou carril bici a la Zona Franca

A partir d'aquest dilluns també s'inicien unes altres obres importants per la mobilitat de la ciutat, el nou carril bici que connectarà la plaça Cerdà i el carrer dels Motors. En aquest passeig s’habilitaran dos nous trams de carrils bici unidireccionals a ambdós costats de la via i permetrà connectar els carrils bici actuals del polígon de la Zona Franca amb la resta de la xarxa ciclista de la ciutat. 

NO T'HO PERDIS: Els primers taxis aeris s'assajaran a Barcelona el 2022

Últimes notícies

    Publicitat