Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Filmoteca projecta les millors pel·lícules del 2021

El cicle també sis llargmetratges inèdits als cinemes comercials que s’han pogut veure en festivals o en plataformes televisives

Editat per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La Filmoteca de Catalunya acull un cicle amb les millors pel·lícules del 2021. Des de l’1 d’abril al 23 de maig, s’hi oferirà una selecció dels títols més destacats de l’any passat elaborada gràcies a les opinions de diversos periodistes cinematogràfics i personalitats vinculades al món de la crítica i la programació de cinema.

En la llista dels films més interessants del darrer any hi apareixen noms com Nanni Moretti, Céline Sciamma, Pedro Almodóvar, Jonás Trueba, Kelly Reichardt, Leos Carax, Ryûsuke Hamaguchi o Paul Schrader.

Més enllà de les pel·lícules presents a les pantalles comercials, la tria dels millors films del 2021 també inclou llargmetratges provinents de festivals o plataformes. En concret, es tracta de sis títols inèdits que els col·laboradors de la Filmoteca han volgut reivindicar i que es projectaran durant el mes de maig.

És el cas del documental ucraïnès de Serguei Loznitsa 'Babi Yar. Context', sobre la massacre de 1941 als afores de Kíev, 'A Night of Knowing Nothing¡, de l’índia Payal Kapadia, premi al millor documental a la Quinzena dels Realitzadors de Cannes, 'Petite Solange', d’Axelle Ropert o 'Haruharasan no uta', del japonèz Kyoshi Sugita.

La programació continuarà el mes de maig amb els títols següents: 'La ruleta de la fortuna y de la fantasía', de Ryûsuke Hamaguchi; 'El contador de cartas', de Paul Schrader; 'Espíritu sagrado', de Chema García Ibarra, amb la presència de la seva directora; 'Outside Noise', de Ted Fendt i 'Charm Circle', de Nira Burstein.

NO T'HO PERDIS: ¡Participa a l'enquesta Time Out Index i digues com és realment Barcelona!

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat