Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Feria de Abril de Catalunya 2016
Arxiu Feria de Abril

La Fira d'Abril de Barcelona podria créixer un 58% a partir de 2024

L'Ajuntament vol evitar les aglomeracions que es van produir en l'anterior edició

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

És una de les festes populars amb major aforament de la ciutat de Barcelona, un esdeveniment que podria créixer considerablement en les pròximes edicions. L'Ajuntament ha llançat un nou concurs per cedir el parc del Fòrum a les edicions següents de la Fira d'Abril. L'objectiu és ampliar l'aforament per evitar les aglomeracions registrades en l'última celebració. L'adjudicació prèvia, vigent des del 2019, es va veure superada enguany en diverses ocasions, portant a un acord entre organitzadors i Ajuntament per convocar una nova oferta amb capacitats superiors.

Les condicions anteriors establien un límit de 25.000 assistents per a tot el recinte, un sostre superat en quatre ocasions durant el 2023, segons informa la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC), actual responsable de l'esdeveniment.

Segons informa 'El Periódico', els interessats en el concurs hauran de presentar les seves estimacions d'ocupació, ja que cada nivell comporta diferents costos en serveis essencials. D'entrada, però, es podria arribar a un màxim de 43.000 persones en totes les àries del recinte, el que representa un augment del 58% respecte a l'aforament actual. El creixement, per tant, dependrà del grau de despesa que estiguin disposats a assumir els organitzadors. Amb tot, la mesura demostra la bona salut d'un dels esdeveniments amb més seguiment popular de la ciutat.

NO TE LO PIERDAS: els millors festivals de Barcelona i Catalunya

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat