Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Fira Santa Llúcia
Foto: Shutterstock

La Fira de Santa Llúcia 2020 se celebrarà seguint mesures de seguretat

L’esdeveniment nadalenc es farà, si la Covid no ho impedeix, del 27 de novembre al 23 de desembre

Mireia Deu
Escrit per
Mireia Deu
Publicitat

La Fira de Santa Llúcia és el mercat de Nadal més antic de Barcelona. Cada any els voltants de la catedral donen lloc a l’esdeveniment i, fins ara, turistes i barcelonins gaudien de l’esperit nadalenc entre les animades parades dels artesans. Aquest any però, la pandèmia ha capgirat els esdeveniments i encara no se sap quina serà la situació de cara els pròxims mesos. De moment, la Fira segueix en peu  i commemorarà la 233a edició del 27 de novembre al 23 de desembre amb mesures de seguretat.  

Segons la secretaria de l’Associació de la Fira de Santa Llúcia, Montse Monet, el calendari i els horaris del mercat està previst que siguin els mateixos de cada any. Malauradament, a causa de la situació canviant, aquesta informació està pendent de la confirmació de l'Ajuntament de Barcelona. Des de l’organització de la Fira s’ha establert un protocol de seguretat perquè els visitants puguin gaudir amb tranquil·litat el màxim possible. El recinte estarà vallat i s’habilitarà tres entrades i tres sortides per mantenir la distància. A més a més, les parades dels artesans, que comptaran amb gel hidroalcohòlic, estaran més separades, cada set o vuit hi haurà un buit. La distància de seguretat estarà marcada a terra. 

Fins ara, la fira nadalenca comptava amb la participació de 280 parades artesanals, agrupades segons els articles venuts: pessebres i figures, verd i artesania. Malauradament la Covid-19 ha passat factura i per aquesta pròxima edició el nombre de paradistes s’ha reduït a 133

Tot i que la situació actual és imprevisible i el mercat encara està pendent de confirmació, des de l’Associació de la Fira de Santa Llúcia ens han assegurat que faran tot el possible per adaptar l’esdeveniment a la nova normalitat i seguir amb la tradició nadalenca a la ciutat. Pel que fa als artesans que hi participaran, la seva voluntat és continuar donant caliu i mantenir l’esperit nadalenc per a tots aquells que hi vagin a donar un cop d’ull. 

NO T'HO PERDIS: Els llums de Sant Pau: així serà el gran acte del Nadal 2020 a Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat