Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Font Magica de Montjuic
© Olivia Rutherford / Time Out

La Font de Montjuïc celebra avui el 175è aniversari del Liceu amb un espectacle gratis

Aquesta nit, la font estrena un espectacle de llum i moviment de mitja hora de durada

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

 La Font Màgica de Montjuïc farà un espectacle especial per commemorar el 175è aniversari del Gran Teatre del Liceu. La celebració tindrà lloc aquest vespre, a les 21h i consistirà en un xou de llum, color, música i moviment. 

A través d’una coreografia especial i gratuïta de 30 minuts de durada, acompanyada d’un repertori d’àries, l’emblemàtica font de la ciutat compartirà amb tots els barcelonins i barcelonines la celebració dels 175 anys que compleix el Liceu. L’espectacle s’estrenarà avui a les 21h, però també es podrà veure els dies 7, 8 i 9 d’abril, és a dir, el cap de setmana vinent.  

Font Magica de Montju
© Elan Fleisher / Time Out

Entre les activitats commemoratives, el Liceu ja va celebrar el seu aniversari amb una gran gala en la vigília de l’efemèride. Ahir, a les 18 h, el Gran Teatre va convidar algunes de les veus més cèlebres del món operístic com ara Sondra Radvanovsky, Lisette Oropesa, Iréne Theorin, Ludovic Tézier o Joseph Calleja, en una funció única i irrepetible que també va comptar amb representació nacional amb Marta Mathéu, Manel Esteve o Manuel Fuentes i que es podrà veure a través de la plataforma Liceu+ a partir del 3 maig.

NO T'HO PERDIS: ¡Participa a l'enquesta Time Out Index i digues com és realment Barcelona!

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat