Notícies

La gira mundial de Rupaul's Drag Race passarà per Barcelona

El Sant Jordi Club acollirà el major espectacle de 'drag-queens' del món capitanejat pel conegut presentador RuPaul

Escrit per
Marc Andreu
Televisão, Concurso, RuPaul’s Drag Race
©DRRuPaul’s Drag Race
Publicitat

És un concert, una obra de teatre en gran, és un circ, es tracta d'una batalla? No és res d'això i alhora ho és tot. Així és 'RuPaul Drag Race', el fenomen televisiu (Netflix) de 'draq-queens' per excel·lència i que des de fa anys també revoluciona els escenaris de mig món a cop de 'playbacks', vestuaris impossibles, talons de vertigen i molt talent. La bona notícia és que el 2022 la gira mundial fa doblet a Espanya i podrem gaudir de les transformistes més populars de les diferents edicions del 'talent' a Barcelona, ​​el 3 de juny, i a Madrid, el 4 de juny. Dos dies per conèixer de prop una superproducció que promet no escatimar en espectacle i pressupost. La seva aposta per al Sant Jordi Club o el Palau de Vistalegre demostra el poder d'atracció que tenen el concurs i la quantitat de fans que mou el fenomen RuPaul a tot el món.

RuPaul's Drag Race: Werq The World,
FOTO: Live NationRuPaul's Drag Race: Werq The World,

L'espectacle 'RuPaul s Drag RaceWerq the World' acabarà a Espanya després de passejar el desplegament de color i 'extravaganza' en 26 ciutats europees. Al voltant de l'astre que més brilla, el seu creador RuPaul, l'acompanyaran populars 'drags' com Àsia O'Hara, Jaida Essence Hall, Kameron MichaelsPlastique Tiara, Vanessa Vanjie Mateu o Yvie Oddly. Totes elles estrelles de les últimes temporades d'Estats Units, Regne Unit i Canadà. Segurament se'ls sumin algunes de les artistes espanyoles, encara per conèixer, de l'adaptació espanyola que s'estrena pròximament a Atresplayer.

Tot i que encara queda més d'un any per poder gaudir de l'espectacle de 'drag queens' més popular de la història, les entrades ja e spoden comprar al web

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de la temporada a Barcelona 

Últimes notícies

    Publicitat