Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Televisão, Concurso, RuPaul’s Drag Race
©DRRuPaul’s Drag Race

La gira mundial de Rupaul's Drag Race passarà per Barcelona

El Sant Jordi Club acollirà el major espectacle de 'drag-queens' del món capitanejat pel conegut presentador RuPaul

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

És un concert, una obra de teatre en gran, és un circ, es tracta d'una batalla? No és res d'això i alhora ho és tot. Així és 'RuPaul Drag Race', el fenomen televisiu (Netflix) de 'draq-queens' per excel·lència i que des de fa anys també revoluciona els escenaris de mig món a cop de 'playbacks', vestuaris impossibles, talons de vertigen i molt talent. La bona notícia és que el 2022 la gira mundial fa doblet a Espanya i podrem gaudir de les transformistes més populars de les diferents edicions del 'talent' a Barcelona, ​​el 3 de juny, i a Madrid, el 4 de juny. Dos dies per conèixer de prop una superproducció que promet no escatimar en espectacle i pressupost. La seva aposta per al Sant Jordi Club o el Palau de Vistalegre demostra el poder d'atracció que tenen el concurs i la quantitat de fans que mou el fenomen RuPaul a tot el món.

RuPaul's Drag Race: Werq The World,
FOTO: Live NationRuPaul's Drag Race: Werq The World,

L'espectacle 'RuPaul s Drag RaceWerq the World' acabarà a Espanya després de passejar el desplegament de color i 'extravaganza' en 26 ciutats europees. Al voltant de l'astre que més brilla, el seu creador RuPaul, l'acompanyaran populars 'drags' com Àsia O'Hara, Jaida Essence Hall, Kameron MichaelsPlastique Tiara, Vanessa Vanjie Mateu o Yvie Oddly. Totes elles estrelles de les últimes temporades d'Estats Units, Regne Unit i Canadà. Segurament se'ls sumin algunes de les artistes espanyoles, encara per conèixer, de l'adaptació espanyola que s'estrena pròximament a Atresplayer.

Tot i que encara queda més d'un any per poder gaudir de l'espectacle de 'drag queens' més popular de la història, les entrades ja e spoden comprar al web

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de la temporada a Barcelona 

Últimes notícies

    Publicitat