Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La històrica discoteca Up&Down haurà de tancar

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

181 dies, o el que és el mateix, 6 mesos d'inactivitat. Aquesta és la sentència que ha imposat el consistori a la històrica discoteca de Les Corts Up&Down, arran d'una inspecció de 80 Mossos d'Esquadra del 30 de novembre de 2016 en què es va denunciar que 7 de les gairebé 1.500 persones que hi havia al local tenien amagades petites dosis de cànnabis per al consum propi. Sembla una proporció ridícula, però suficient, segons el consistori, per tal de tancar la discoteca.

La sentència de 6 mesos de tancament deixa al carrer a més de 60 treballadors i pot ser l'estocada final que pot suposar el tancament del popular local. "Els danys seran irreparables i fins i tot l'empresa podria desaparèixer", ha explicat a diversos mitjans de comunicació fonts properes a la discoteca.

També, des d'Up&Down, s'ha dit que el sector està criminalitzat i que la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) convocarà mobilitzacions per tal de fer que el consistori reconsideri la decisió de tancar el club. La Fecasarm també ha explicat que la decisió arruïnara el club, i que causarà danys i perjudicis irreparables. La sala Up&Down està, ara més que mai, en perill d'extinció.

Últimes notícies

    Publicitat