Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Call me by your name
Foto: Sony Pictures Classics

La increïble casa de 'Call Me by Your Name' està a la venda

La vil·la, a tan sols 55 km de Milà, té una esplèndida biblioteca i un jardí de 20.000 m2

Escrit per
Aitana Palomar
Publicitat

Qui no ha somiat, alguna vegada, amb passar un estiu a la bellíssima vil·la de la pel·lícula 'Call Me by Your Name'? Ara, la famosa propietat de Moscazzano en la que es va rodar la història d'amor entre Elio i Oliver surt a la venda.

Foto: House & Loft 

La Vila Albergoni, situada a 55 km de Milà, està datada en el segle XVI i té la protecció dels béns d'Interès Artístic i Històric. La residència, de 1.400 metres quadrats, compta amb una esplèndida biblioteca, quinze estances: vuit habitacions i set banys. L'icònic jardí que tant surt a la pel·lícula candidata a quatre premis Oscar és de ni més ni menys que 20.000 m2. A més, alguns dels frescos que decoren l'interior de la casa van ser pintats al segle XVI per Aurelio Busso, alumne de Rafael.

Foto: House & Loft 

Amb aquestes característiques, no és d'estranyar que Lucca Guadagnino triés aquesta vil·la de la província de Cremona com a 'set' cinematogràfic per a l'adaptació de la novel·la de André Aciman.

Actualment, el preu és de 1,7 milions d'euros al lloc web de Hose & Loft.

NO T'HO PERDIS: El personal sanitari, educadors i treballadors de les residències entraran gratis als museus de Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva.

Últimes notícies

    Publicitat