Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Marató de Barcelona es passa al món virtual en una edició inèdita

La prova d’enguany serà virtual i es podran recòrrer els més de 42 km en vuit dies diferents

Escrit per
Julen Chavarrías
Publicitat

La necessitat aguditza l’enginy i l’organització de la Zurich Marató de Barcelona ho ha volgut demostrar en l'edició d'aquest any. Davant la impossibilitat de celebrar una de les carreres més emblemàtiques de la ciutat en la seva versió tradicional, la Marató de Barcelona ofereix la possibilitat de disputar la cursa de forma virtual. D’aquesta manera, els corredors d’aquesta atípica edició podran recórrer els més de 42km de la cursa al llarg d’una setmana, del 8 al 15 de novembre, des de qualsevol punt del món.

Com s'hi pot participar?

La nova normalitat depèn, més que mai, de les aplicacions tecnològiques. La Marató de Barcelona no és una excepció i per poder participar dels 42 km també cal descarregar-se la app VRace by Sport Heroes i insciure's a l'esdeveniment Virtual 42/7 Zurich Marató Barcelona. Inscriu-te gratuïtament a la seva web.

La inscripció pas a pas a la Zurich Marató Barcelona
FOTO: Zurich Marató BarcelonaLa inscripció pas a pas a la Zurich Marató Barcelona

Marató solidària

Al mateix temps, el caràcter solidari d’aquesta prova també hi serà present tot. En el moment de la inscripció, cada participant podrà apuntar-se a un repte solidari i aportar el seu granet de sorra a la causa que desitgi. D’altra banda, tot i que la inscripció a la Marató és gratuïta, els participants poden sol·licitar la seva medalla. Costarà 5 euros, dels quals 1 es destinarà a La Marató de TV3 per a la investigació de la covid-19.

 

Últimes notícies

    Publicitat