Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Interior Zimmermann
Foto: Lewis RonaldInterior Zimmermann

La marca de roba australiana Zimmermann obre la primera botiga a Barcelona

La moda 'boho' de les germanes Nicky i Simone arriba a la ciutat amb una botiga de 223 metres quadrats

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Zimmermann fa més de 30 anys que va començar la seva activitat en el món de la moda amb els estampats florals i els vestits frescos i lleugers com a nau insígnia d'aquesta marca australiana. Les germanes Nicky i Simone han exportat els seus dissenys 'boho' arreu del món i han anat instal·lant les botigues a Europa, com ara a Florència i, fa un any, a Madrid. Ara és el torn de Barcelona, on s'inaugurarà el pròxim dilluns 13 de març una boutique Zimmermann de 223 m² al Passeig de Gràcia. 

ZIMMERMANN
Foto: Lewis RonaldZIMMERMANN

El local del número 42 del passeig obrirà a partir de les 10 h i presentarà la nova col·lecció 'Resort 23', que també recollirà una de les essències dels seus dissenys: la naturalesa. El quadre 'Sand drawings and other tropes 3' de James Drinkwater, els ornaments de marbre i les teles d'aquarel·la dels provadors són alguns dels elements que han fet servir en la decoració per crear una atmosfera delicada i acollidora per envoltar la col·lecció. 

NO T'HO PERDIS: Els 8 millors outlets de Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat