Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La millor música dels films de Tarantino, seleccionada per ell mateix

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

"Hola, soc en Quentin Tarantino i estàs escoltant el meu 'Takeover Film & TV Favorites' a Spotify". Així comença la playlist que el cineasta ha seleccionat per a la plataforma de 'streaming': una setantena de cançons que han aparegut a les seves pel·lícules i que es presenten conjuntament com una manera d'anar fent boca de cara a l'arribada a les cartelleres del seu nou film 'Érase una vez en... Hollywood'.

La selecció és per sucar-hi pa. Des de sempre, Tarantino s'ha caracteritzat pel seu bon gust a l'hora de remenar i triar entre el millor de la música popular i, posant-les a les seves pel·lícules, ha aconseguit convertir en icòniques cançons que potser no eren tan i tan conegudes pel gran públic. Peces com 'Misirlou', de Dick Dale, o 'You never can tell', de Chuck Berry, són del tot representatives d'aquest fenomen –també musical– que és Quentin Tarantino.

Nancy Sinatra, Dusty Springfield, Bobby Womack, Isaac Hayes, Bernard Herrmann, T. Rex, The Tornadoes, Chris Isaak, Joe Tex, Al Green i Ennio Morricone són només alguns dels artistes d'aquesta playlist que han anat apareixent a la filmografia de Tarantino, on fins i tot hi trobem alguna curiositat com aquell 'Tu mirá' de Lole y Manuel de la banda sonora de 'Kill Bill Vol. 2'. En total, tres hores i mitja del que el cineasta considera el millor de les seves bandes sonores.

Com diu ell mateix a la introducció: “seu, relaxa't i entra dins el paisatge sonor d'una pel·lícula de Quentin Tarantino. Potser no en voldràs sortir mai”.

NO T'HO PERDIS: Crítica de 'Érase una vez en... Hollywood'

Últimes notícies

    Publicitat