Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Google Maps t'ajuda a saber quants contagis hi ha en cada país
FOTO: Time Out BarcelonaGoogle Maps t'ajuda a saber quants contagis hi ha en cada país

La nova eina de Google Maps que et permet descobrir els contagis de cada regió

L'app de Google suma una nova eina per saber el risc de contagis que hi ha a 220 estats i regions del món

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Cada nova actualització de Google Maps ens sorprèn respecte a l'anterior. Qualsevol dia ens troba l'os que ha perdut el gos o les típiques claus que desapareixen just abans de sortir de casa. Però abans que arribi aquest dia, parlem del que ja és una realitat dins d'aquesta aplicació que ha canviat la nostra manera de moure'ns pel món. Es tracta d'una nova capa que t'informa dels contagis que hi ha a qualsevol punt del món, amb informació sobre els casos i el risc de contagis de forma actualitzada.

Mapa de riesgo de contagios en Google Maps
Mapa de riesgo de contagios en Google MapsFOTO: Google

Aquesta nova eina s'ha posat en marxa just aquesta setmana i utilitzar-la és molt senzill: només has d'accedir al botó 'Covid-19 info' a través de les capes (cantonada superior dreta de la pantalla). Per veure-ho bé hauràs de minimitzar el zoom del mapa fins que aquest t'aparegui banyat de colors terra, en funció dels contagis que concentri cada zona. La informació que es mostra és la mitjana dels últims set dies per cada 100.000 habitants, així com una etiqueta en què s'indica si la tendència de nous casos és a l'alça  o a la baixa.

Informació de 220 països i territoris

Abans d'arribar al mapa de contagis, Google Maps et mostra les fonts d'on obté les dades. L'OMS, The New York Times, la Universitat Johns Hopkins i Wikipedia són algunes de les organitzacions i entitats que col·laboren amb Google per mantenir els mapes actualitzats. Es mostra la informació de fins a 220 països i territoris en què l'app està disponible actualment. En el cas d'Espanya també es mostren les dades i la tendència per comunitats autònomes.

NO T'HO PERDIS: Els contagis a Barcelona barri a barri

 

Últimes notícies

    Publicitat