Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La Paloma, Barcelona
La Paloma

La Paloma celebra de nou la festa que ho petava als anys 2000

La sala de ball més antiga d’Europa reviurà les mítiques Bongo Lounge amb els Dope Brothers, Afro Latin Jam i tot un ventall d’artistes i DJs

Borja Duñó
Núria Sanz Megías
Escrit per
Borja Duñó
i
Núria Sanz Megías
Publicitat

Si has estat jove a la Barcelona dels anys 2000 segur que algun dijous vas anar a les mítiques festes Bongo Lounge de La Paloma. I si encara no tenies edat per sortir o ni tan sols havies nascut, no pateixis, ara tens l'oportunitat de viure'n una, perquè aquesta festa que ho petava setmanalment torna per un dia. Serà dissabte 13 de maig, entre les 18 i la 1 h i comptarà amb els Dope Brothers originals (Professor Angel Dust i Diego Delippo), introductors de la cultura de club i pioners de l'escena tropical i afro llatina a la ciutat. A més, la festa es renova incorporant com a orquestra els Afro Latin Jam All Stars i altres artistes com VH Ulysses, La Niña Mai i La Cara B

Diem que 'de moment' serà una cita puntual que celebra els 23 anys de les Bongo Lounge perquè els responsables de La Paloma estan estudiant la possibilitat de recuperar-la de forma més regular. De fet, tota l'activitat de la sala de festes més antiga d'Europa, que després de 16 anys de tancament ha anat obrint gradualment, s'anirà incrementant en els pròxims mesos i és possible que a la tardor ja funcioni de manera totalment regular.

Fusionar una orquestra amb DJs va ser molt trencador. Va ser una revolució

"A La Paloma hi vam aportar una nova faceta enriquint la cultura de club de Barcelona. La gent hi anava i tornava buscant aquella música, que no era comercial. Hi havia gent de totes les edats, estils i nivells socials, però tothom era allà per celebrar”, diu Angel Dust sobre l'impacte de les Bongo Lounge. Per Mercè March, propietària de La Paloma, “les Bongo Lounge van ser un èxit aclaparador, en un moment en què vam estar a punt de tancar la sala els dijous per manca de públic. Poder fusionar una orquestra amb DJs va ser molt trencador. Va ser una revolució”.

Com aconseguir entrades per l'aniversari de Bongo Lounge a La Paloma? 

Les entrades per aquesta festassa ja estan disponibles a DICE i tenen un preu de 16,40 €

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

 

Últimes notícies

    Publicitat