Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La Paloma, Barcelona
Photograph: Maria DiasLa Paloma

La Paloma endarrereix l'obertura fins al juny

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Males noticies: la centenària i carismàtica sala de Ball La Paloma endarrereix les previsions d'obertura. Si en anteriors notícies havien anunciat l'obertura a finals de la tardor o com a molt tard a principis d'aquest any, ara moderen l'optimisme. "No obrirem al públic amb normalitat fins ben bé a meitats o finals de primavera, amb sort a finals de juny", explica en Pau Solé, gerent de La Paloma.

Aquesta informació desmenteix la que ha publicat avui El Periódico de Catalunya, que afirma que "La Paloma cuida els darrers detalls, per tornar a obrir el primer trimestre de l'any", segons informació atribuïda a la propietària del local, Mercè March. Segons ens ha explicat Solé, fill de March, "una cosa diferent és que abans del juny podem fer algun esdeveniment privat, potser sí que es donarà el cas. Però obrir al públic i programar, això sí que no".

Solé suposa que aquesta afirmació d'El Periódico es basa en què "potser la meva mare els va dir això al novembre perquè aleshores tenia aquesta idea, però fins al final de la primavera no obrirem amb normalitat". Cautelós –porten dotze anys de persiana abaixada i diverses reobertures en fals–, tampoc posa la mà al foc al cent per cent per aquesta data.

La Paloma
La Paloma
Foto: Maria Dias

"Ens agradaria provar la sala amb un esdeveniment privat, i a partir d'aquí hem de decidir quina és l'època bona per començar a programar concerts, si abans o després de l'agost", explica el gerent". Les sessions de sala de ball amb orquestra i música electrònica començarien un xic abans, a la nova data màgica de finals de juny.

Quins sóon els serrells que estan llimant en aquest moment? "La fase d'obra ja la vam acabar i estem en els preparatius finals. Coses tan bàsiques com endreçar magatzems, posar a punt equips de llum i so, rematar detalls de pintura, fer inventari... Mil coses".

Últimes notícies

    Publicitat