Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Terrazas de la Plaza Reial
FOTO: Shutterstock

La plaça Reial acollirà més de 50 concerts aquest estiu

La majoria d'actuacions d'Àgora Musical seran gratis i el programa inclou artistes com Chicuelo i Hidrogenesse

Escrit per
Miquel Blanes
Publicitat

La iniciativa Àgora Musical promet omplir la plaça Reial de música amb més de 50 concerts gratis repartits entre el juny i el novembre. El tret de sortida el donarà la Raval’s Band de l'Escola de Músics i Escola de Música Juan Pedro Carrero el divendres 4 de juny.

Per fer possible aquesta primera edició d'Àgora Musical, diversos agents culturals de la ciutat han treballat conjuntament amb l'Ajuntament. D'aquesta manera, s'han aglutinat alguns cicles de concerts ja programats a la plaça, com La Reial ens mou, organitzat per L'Associació d'Amics i Comerciants de la plaça Reial i el Festival Mas i Mas, amb d'altres que són nous a la plaça com el Liceu Vermut i l'Escenari Barri, on participen escoles i projectes musicals del districte.

L'Ajuntament disposarà 80 cadires i per poder accedir-hi caldrà demanar invitació a cada una de les entitats organitzadores. Només els concerts del Mas i Mas Festival seran de pagament i costaran 5 euros. 

A continuació us destaquem alguns dels millors concerts dels diferents cicles musicals que es viuran a l'Àgora Musical durant l'estiu:

Liceu Vermut

Chicuelo, diumenge 6 de juny, 12 h.

Hidrogenese, diumenge 13 de juny, 12 h.

Sanjosex, diumenge 20 de juny, 12 h.

Escenari Barri

Espai Sona, dissabtes 12 i 19 de juny.

Riborquestra, diumenge 20 de juny.

Taller de músics, divendres 16 de juliol.

Sílvia Comes i el col·lectiu Pati de veïnes del Gòtic, dimecres 21 de juliol.

Festival Mas i Mas

Bratia, dimarts 3 d'agost, 18.30 h.

Clarence Bekker Band, dimecres 11 d’agost, 18.30 h.

Ashé Quartet, diumenge 15 d’agost, 18.30 h.

Do-Up, diumenge 22 d’agost, 18.30 h.

Àgora Musical és la branca musical del programa Àgora Rambles, que des de fa mesos organitza activitats per dinamitzar el passeig i reconnectar els barcelonins amb un espai pres pel turisme. Fruit d'aquest programa va néixer al març Ràdio Rambles a un quiosc de floristes abandonat i a l'abril l'Àgora Infantil, amb una programació de teatre per infants.

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2021

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat