Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La primera botiga especialitzada en mascaretes d'Espanya obre a Barcelona

Es diu UrbnMsk ,es troba al carrer Enric Granados i compta amb més de 350 models diferents

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Barcelona és un imant per les "primeres o úniques" botigues, aquells establiments que aterren per primer cop a l'Estat o, inclús, a tot Europa. Fa pocs dies parlàvem de l'obertura de l'única botiga Weekday d'Espanya o de la primera dedicada al món de Pokemón a les Galeries Maldà. Ara és el torn de les mascaretes i, per estrany que us pugui semblar, encara no es disposava d'un establiment físic només dedicat a les mascaretes en tot Espanya. Tots hi podíem haver caigut abans, oi? Doncs ja fem tard perquè el reconeixement de ser la primera se l'emporta la recentment inaugurada UrbnMsk. S'ha obert al número 80 del carrer Enric Granados, un local que abans de la pandèmia estava ocupat per la galeria d'art Side Gallery. Un traspàs de negocis que il·lustra bastant bé la difícil situació que viu el país.

Botiga de mascaretes URBNMSK
FOTO: URBNMSKBotiga de mascaretes URBNMSK

83 m2 per a més de 350 models de mascareta

No hi ha cap dubte que aquest negoci engega amb el vent de cara i l'empresa que hi ha darrere, Repotrec, ho sap bé. Els seus impulsors van engegar la maquinària en plena desescalada i d'entrada ho van fer de forma online. Vist l'èxit de vendes, tant de la seva pròpia línia com d'altres marques, han decidit fer el salt a la botiga física. 

Tots els models que pots trobar a UrbnMsk, tant online com en físic, són reutilitzables (entre 30 i 40 rentades) i tenen un preu que oscil·len entre els 8,90 i els 14,95 euros (model oficial del Barça). A part de les que fabriquen ells mateixos, també tenen dissenys d'altres marques de qualitat com Lugupell, Abbacciono i Maskme, totes elles fabricades al país.

NO T'HO PERDIS: On comprar mascaretes de tela amb dissenys originals

Últimes notícies

    Publicitat