Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Quinzena Metropolitana de Dansa baixa al metro!

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Del 13 al 31 de març, la Quinzena Metropolitana de Dansa programa més d'un centenar de funcions de dansa en diferents espais de Barcelona, Badalona, Cornellà, l'Hospitalet, Santa Coloma, Esplugues, el Prat, Viladecans i Sant Cugat. La dansa ho omplirà tot! Es tracta d'espectacles per a tots els públics i d'estils molt diferents.

I com ja comença a ser tradició, el festival baixa al metro! Ho farà de la mà de la plataforma HOP, amb una intervenció artística itinerant per diverses estacions de la xarxa del suburbà. Serà una intervenció multidisciplinària que fusiona danses urbanes, africanes, circ i dansa contemporània interpretada per un grup de ballarins i dos músics i un DJ que també sap ballar. Els acompanyaran en les seves coreografies, alumnes d'escoles de dansa dels diferents municipis.

Els trobareu –sempre a les 18 hores– el dijous 14 de març, a Badalona Pompeu Fabra de la línia 2. Divendres 15 de març a la línia 5 a Cornellà Centre, i dissabte, 16 de març, a Fondo de la L9 Nord a Santa Coloma. L'última actuació serà divendres 29 de març a l'Hospitalet, a les estacions del tram de la L9 Sud i L10 Sud (de Foneria a Torrassa i de Torrassa a Europa / Fira). Els ballarins es mouran per les instal·lacions del metro, andanes, vestíbuls, trens i els ascensors, per trencar amb la monotonia del trajecte!

Últimes notícies

    Publicitat