Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Vista exterior de les torres dels Evangelistes
Foto: Sagrada FamíliaSagrada Familia

La Sagrada Família sorteja 9.000 entrades gratuïtes per Santa Eulàlia

Ja et pots inscriure en aquest sorteig omplint un formulari al web de la Sagrada Família

Editat per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El 12 de febrer és Santa Eulàlia, la diada de la copatrona de Barcelona. I per celebrar-ho, la Sagrada Família posarà a disposició ciutadania 9.000 entrades gratuïtes per visitar aquesta icona arquitectònica barcelonina. 

D’entre totes les persones que s’inscriguin en un sorteig, que tindrà lloc entre el 30 de gener i el 6 de febrer, es repartiran entrades a l’emblemàtic temple de Gaudí. Les 9000 entrades serviran per visitar la Sagrada Família al complet només durant el cap de setmana de l'11 i 12 de febrer.

Tots els interessats en visitar la Basílica de la Sagrada Família hauran d’estar atents al sorteig, que s’obrirà al públic el dia 30 de gener. Per entrar al sorteig, els participants hauran d’omplir un formulari disponible a la pàgina web de la Sagrada Família i les seves xarxes socials. Els guanyadors s’anunciaran el dia 6 de febrer. 

Es tracta del segon any d’aquesta iniciativa, que es repeteix després de la bona rebuda per part del públic de l’edició de l’any 2022, on es van sortejar 6.000 entrades. Enguany la Sagrada Família amplia l’oferta d’entrades i n’ofereix un total de 9.000 per als ciutadans i ciutadanes que desitgin visitar la Basílica de forma gratuïta el dissabte 11 i el diumenge 12 de febrer entre les 15 i les 18 h.

Aquest sorteig té l’objectiu d’apropar la Basílica al públic local. De fet, la Sagrada Família du a terme iniciatives similars en altres dates assenyalades del calendari barceloní, com per exemple les tradicionals Jornades de Portes Obertes en dates de la Mercè, al setembre.

NO T'HO PERDIS: Portes obertes a edificis de Barcelona per les festes de Santa Eulàlia

Ja pots llegir el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat