Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Basilica,Of,The,Sagrada,Familia,In,Barcelona
© Shutterstock

La Sagrada Família sorteja 90 entrades dobles per fer visites nocturnes

La visita guiada a la Basílica serà fora de l’horari habitual durant la vigília de Sant Jordi

Escrit per
Mireia Servitje
Publicitat

La Sagrada Família es prepara per celebrar la diada de Sant Jordi amb diverses activitats per compartir aquesta festa amb la ciutadania. La Basílica oferirà una visita taller per al col·lectiu social Lloc de la Dona, una visita ciutadana fora de l’horari habitual, i el dia 23, per Sant Jordi, l’accés gratuït per als Jordis i Jordines de tot el món de les 10.30 a les 19 h.

Sorteig d'entrades per a la visita guiada nocturna

Un any més, la Sagrada Família posa a disposició de la ciutadania una visita guiada fora de l’horari usual per poder gaudir de la llum del temple al capvespre. Serà el dia 22 d’abril i hi haurà tres franges horàries d’accés entre les 20.30 h i les 21 h.

Tothom qui vulgui podrà inscriure’s al sorteig de 90 entrades dobles a través d’un formulari disponible a partir de l’11 d’abril i fins al 18 d’abril. El sorteig se celebrarà dimarts 18 d’abril, i les persones guanyadores rebran les seves entrades per correu electrònic durant els dies següents.

Sagrada Família
Foto: Basílica de la Sagrada Família

NO T'HO PERDIS: Portes obertes per Sant Jordi a edificis emblemàtics de Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat