Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La sèrie 'La Catedral del Mar' ja té data d'estrena

Pau Roigé
Escrit per
Pau Roigé
Publicitat

Si encara no us heu llegit 'La Catedral del Mar' d'Ildefonso Falcones i ho volíeu fer abans que s'estrenés la sèrie a Antena 3, ja feu tard. El canal ha anunciat que el 23 de maig s'emetrà el primer capítol de la sèrie que porta gestant-se des del 2016.

La sèrie constarà de només vuit episodis i tindrà un final tancat, com el llibre, evitant així que guionistes massa creatius es prenguin llicències que no toquen. L'autor del llibre ha donat la seva aprovació a la producció d'Atresmedia, cosa que dóna més garanties que el producte final serà prou fidel a l'original.

El repartiment té noms tan coneguts com Aitor Luna, Pablo Derqui, Michelle Jenner, Josep Maria Pou i Ramon Madaula i la llista de personatges és tan extensa que han creat un cercador al web oficial. El director encarregat de fer que l'adaptació agradi tant als que els va fascinar el llibre com als que busquen un nou hit de la televisió nacional (competir amb l'èxit de 'La Casa de Papel' serà difícil) és Jordi Frades, qui ja va capitanejar 'Isabel' ja fa uns anys.

Els escèptics (col·lectiu on m'hi incloc) encara no sabem si serà una bona sèrie, inclús després de veure'n el tràiler. Doneu-li un cop d'ull i traieu-ne les vostres conclusions, tot i que no haurem d'esperar gaire pel pilot.

Últimes notícies

    Publicitat