Notícies

La T-Jove ja té el mateix preu a totes les zones de l'ATM de Barcelona

Aquest econòmic abonament també s'ha ampliat fins als 30 anys, com ja havia anunciat Pere Aragonès

Escrit per
Mireia Servitje
Estudiant en pràctiques
T- Mobilitat
Foto: TMB
Publicitat

Avui, 15 de març, la T-Jove, l'abonament que permet fer un nombre de viatges il·limitats en noranta dies, ha allargat la franja d'edat i passa de ser fins als vint-i-cinc anys a ser fins als trenta. Per tant, si ja fa temps que no podíeu gaudir d'aquest econòmic bitllet de transport públic, però encara no supereu la trentena, torneu a ser automàticament joves. Però aquesta no és l'única notícia del dia. 

A més, a partir d'avui, la T-Jove té el mateix preu a les 6 zones de l'ATM de Barcelona. Què vol dir això? Ara mateix aquest abonament té un preu diferent per a cada zona (1 zona, 40 €; 2 zones, 52,60 €; 3 zones, 73,80 €, etcètera), i això, a partir d'avui s'acaba: totes les T-Jove tenen el preu d'una zona, 40 €.

Mapa de les 6 zones de l'àrea metropolitana de Barcelona
Foto: ATMMapa de les 6 zones de l'àrea metropolitana de Barcelona

I com ja va explicar el conseller de Territori, Juli Fernàndez, el 17 d'abril la T-Jove es farà extensiva a totes àrees de Catalunya. 

Ah, i per acabar! Aquest abonament és el primer títol de transport que desapareix en cartró i funciona només amb la T-Mobilitat. De moment, encara existeixen (i funcionen) les T-Joves de cartró, però només tindran validesa fins que es caduqui el títol que ja s'hagi adquirit.

NO T'HO PERDIS: La T-Jove ja no serà de cartró a partir de 2023

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat