Notícies

La vaga de vigilants de seguretat a l'aeroport del Prat de Barcelona que pot complicar les vacances

A partir del 10 d'agost els treballadors estan cridats a una vaga indefinida per reclamar l'acompliment dels pactes assolits fins ara

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Editor
aeroport el prat
Foto: Shutterstock
Publicitat

Per sort, el de Barcelona no es troba entre els aeroports més caòtics d'Europa, i això ens deixa una relativa sensació de tranquil·litat a l'hora de viatjar. Una notícia, però, pot complicar el funcionament del Prat en l'època de més trànsit de l'any.

Els vigilants de seguretat de l'aeroport de Barcelona estan cridats a una vaga indefinida de dijous a dilluns a partir del 10 d'agost. Amb aquesta mesura volen denunciar "l'incompliment dels pactes" per part de l'empresa I-Sec, concessionària del servei.

Entre les mesures que reclamen estan, per exemple, que es respectin els descansos del personal de 10 minuts per hora, o les mesures de conciliació familiar. També denuncien "abús d'autoritat i pressió sobre els subordinats" i la falta de paritat que fa que les treballadores tinguin una càrrega de treball més alta, entre altres reclamacions.

Les aturades estan previstes en tres torns, un a la matinada (4.00-7.00 h), un al matí (9.00-11.00 h) i un altre a la tarda (16.00 a 18.00 h). Si el vostre avió coincideix amb aquests dies i franges horàries assegureu-vos d'acudir a les terminals amb suficient antelació.

NO T'HO PERDIS: 10 viatges que has de fer un cop a la vida

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat