Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
aeroport el prat
Foto: Shutterstock

La vaga de vigilants de seguretat a l'aeroport del Prat de Barcelona que pot complicar les vacances

A partir del 10 d'agost els treballadors estan cridats a una vaga indefinida per reclamar l'acompliment dels pactes assolits fins ara

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Per sort, el de Barcelona no es troba entre els aeroports més caòtics d'Europa, i això ens deixa una relativa sensació de tranquil·litat a l'hora de viatjar. Una notícia, però, pot complicar el funcionament del Prat en l'època de més trànsit de l'any.

Els vigilants de seguretat de l'aeroport de Barcelona estan cridats a una vaga indefinida de dijous a dilluns a partir del 10 d'agost. Amb aquesta mesura volen denunciar "l'incompliment dels pactes" per part de l'empresa I-Sec, concessionària del servei.

Entre les mesures que reclamen estan, per exemple, que es respectin els descansos del personal de 10 minuts per hora, o les mesures de conciliació familiar. També denuncien "abús d'autoritat i pressió sobre els subordinats" i la falta de paritat que fa que les treballadores tinguin una càrrega de treball més alta, entre altres reclamacions.

Les aturades estan previstes en tres torns, un a la matinada (4.00-7.00 h), un al matí (9.00-11.00 h) i un altre a la tarda (16.00 a 18.00 h). Si el vostre avió coincideix amb aquests dies i franges horàries assegureu-vos d'acudir a les terminals amb suficient antelació.

NO T'HO PERDIS: 10 viatges que has de fer un cop a la vida

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat