Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Es crea una 'Estació Lunar' a l'Hospital de la Vall d'Hebron pels nens amb càncer
Foto: Hospital Vall d'Hebron

La Vall d'Hebron transforma una zona d'oncologia infantil en una nau espacial

L'objectiu és fer dels hospitals un espai més alegre i divertit perquè els nens passin millor els dies de tractament i recuperació

Per Ainhoa Gutierrez
Publicitat

La Fundació Juegaterapia ha impulsat una iniciativa perquè els petits que pateixen càncer passin els seus dies hospitalitzats una mica millor. Per això han transformat un espai de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona com si fos una Estació Lunar.

Es crea un 'Espai Lunar' a l'Hospital de la Vall d'Hebron pels nens amb càncer
Foto: Hospital Vall d'Hebron

Aquesta habitació forma part del Servei de Medicina Nuclear de la Vall d'Hebron, on els nens han d'estar aïllats uns quants dies a causa de l'alta dosis de radiació que reben. Per tal que els petits no passin tanta angoixa i estiguin més entretinguts i distrets durant l'ingrés, han redecorat l'habitació com si fos una estació lunar. Té una televisió amb aparença futurista on han incorporat una Play Station perquè els nens puguin jugar els dies que hagin d'estar allà. A més, també han redecorat una avantsala d’acompanyaments pels seus familiars amb l’objectiu de distraure l’atenció dels petits i que l’experiència sigui més alegre.

Es crea un 'Espai Lunar' a l'Hospital de la Vall d'Hebron pels nens amb càncer
Foto: Hospital Vall d'Hebron

Aquest espai se suma a les altres estances que ja s’han creat a dos hospitals de Madrid. La intenció d’aquesta iniciativa és sortir de l’hospital convencional i fer d’un lloc trist un espai interactiu perquè els nens imaginin que estan en un altre món i que poden arribar fins a la lluna.

 

NO T'HO PERDIS: 7 tendències de benestar que provarem aquest any

Últimes notícies

    Publicitat