Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Lady Gaga i l'OMS organitzen el concert mundial 'One World: Together at Home'

Escrit per
Carla Romera
Publicitat

El dissabte 18 d'abril tenim un esdeveniment musical mundial, des de casa. 'One World: Together at Home', organitzat per l'OMS i Global Citizen, reunirà en directe a través de diferents plataformes virtuals una gran varietat de músics compromesos amb la lluita contra la Covid-19. El festival, comissariat en col·laboració amb Lady Gaga, serà retransmès per diversos canals de tot el món i el presentaran Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel i Stephen Colbert, els presentadors del 'prime time' nord-americà.

Cartel del festival One World

FOTO: One World: Together At Home

El concert serà un especial de dues hores en suport als treballadors sanitaris que lluiten contra la pandèmia i als ciutadans que estem confinats des de fa poc menys d'un mes. "'One World: Together at Home' pretén servir com a font d'unitat i alè en la lluita global per acabar amb la Covid-19", declarava en un comunicat Hugh Evans, cofundador de Global Citizen.

Es podrà veure de 17 a 19 h, hora dels EUA, a l'ABC, NBC i ViacomCBS, entre d'altres, mentre que es podrà veure online a diferents plataformes com Amazon Prime Video, Apple, Facebook, Instagram i Youtube, a més de moltes altres. La BBC One retransmetrà el programa per a tothom el diumenge 19 d'abril.

Ja han confirmat actuacions Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong de Green Day, Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder, Elton John, FINNEAS, Idris i Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves , Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan i Stevie Wonder.

NO T'HO PERDIS: concerts filmats inoblidables per veure a casa

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat