Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Avions
Foto: Ceri Breeze / Shutterstock.com

L'aerolínia Volotea ofereix vols des de Barcelona a partir de 15 €

Entre els destins per visitar a partir del 2023 hi ha Astúries, Toulouse i Verona

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Fer escapades per desconnectar abans era fàcil: els bitllets d'avió 'low cost' eren per tot arreu. Ara cal gratar més i anticipar-se. I encara no ha començat el 2023, però ja podeu començar a marcar dies a l'agenda, perquè l'aerolínia asturiana Volotea ofereix vols d'anada i de tornada a ciutats europees a partir de 15 €. Podreu viatjar a països com França i Itàlia o no sortir del territori i visitar Astúries.

Itàlia

  • Verona: Podeu tancar aquest 2022 amb l'última escapada a Verona. Durant el mes de desembre podeu trobar vols d'anada per 24 € i vols de tornada des de 40 €. A partir del 2023, al mes de febrer i març hi ha vols durant els caps de setmana que van de 15 € fins a 50 €. I si voleu fer una escapada entre setmana, a l'abril i al maig trobareu vols en aquesta agulla de preus. 

França

    • Estrasburg: Voleu fer una visita a la catedral d'Estrasburg o conèixer el barri alemany de la ciutat? L'aerolínia ofereix durant els mesos de febrer i març de 2023 vols d'anada i tornada per 15 € i amb un màxim de 46 € a la ciutat. Al mes de maig hi ha vols entre setmana per 34 € i tornades a partir de 37 €. 

    • Lille: Podeu visitar la petita i bufona ciutat universitària i el seu nucli antic el maig i juny de 2023 amb ofertes de vols d'anada des de 37 € i vols de tornada a partir de 34 €. 

    • Marsella: A partir de maig de 2023 podreu visitar les platges o el barri Le Panier perquè hi ha vols d'anada i tornada a partir de 29 €. 

    • Nantes: A partir de febrer i durant el mes de març també teniu l'oportunitat de veure el riu Loira amb vols d'anada i tornada per 15 €, o una gran varietat de preus durant el mes d'abril que van d'entre els 40 € i 90 €.

Espanya

    • Astúries: Aquest destí és on més ofertes trobareu i segur que trobareu un buit per fer una escapada. Si voleu gaudir del paisatge natural d'Astúries, els mesos d'abril i maig de 2023 hi ha preus a partir de 15 € durant cada setmana, tant d'anada com de tornada. Els mesos de juny i juliol baixen les ofertes a 15 €, però segueixen oferint preus assequibles des de 28 €.

NO T'HO PERDIS: Les 10 escapades imprescindibles per Catalunya

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Més de Escapada de primavera

    Últimes notícies

      Publicitat