Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Palais Garnier
Foto: Thibaut ChapototPalais Garnier

L'Airbnb de París més original: pots dormir al teatre que va inspirar 'El fantasma de l'Òpera'

Només per una nit, Airbnb ofereix una estança per dues persones a la històrica Òpera Garnier de París

Grace Beard
Clara Ruiz
Escrit per
Grace Beard
Traduït per
Clara Ruiz
Publicitat

Si us agraden els musicals, potser ja teniu pensat fer un viatge a París inspirat en 'El fantasma de l'Òpera'. Però, a més a més, ara podeu allotjar-vos a l'Òpera real que va inspirar la famosa novel·la de Gaston Leroux.

Ja us ho podeu creure: la plataforma de lloguers Airbnb ha anunciat que, per primera vegada, els fanàtics del musical podran gaudir d'una nit d'estança a la icònica òpera parisenca, també coneguda com a Palau Garnier. Per si no fos prou, els afortunats s'allotjaran a la cobdiciada 'Box d'Honor', la plataforma amb les vistes més exclusives de l'òpera, que per una nit es transformarà en un magnífic dormitori.

Però, si estirar-vos al grandiós llit mentre gaudiu de les luxoses vistes de l'auditori Neo-Barroc mentre esteu en pijama no fos suficient, l'estança inclou un grapat d'altres experiències exclusives. Els convidats gaudiran d'una visita guiada del llac subterrani que va inspirar l'amagatall del fantasma, gaudiran d'un recital d'artistes de l'Acadèmia de l'Òpera de París, dinaran a l'ornamentada i històrica sala de Foyer de la Danse, on els artistes es preparen abans de sortir a escena, rebran una iniciació privada de ballet i molt més.

Tot s'ha organitzat per celebrar els 15 anys que el musical porta en cartell, i per acomiadar-lo abans de la seva funció final a Broadway. També forma part del nou programa d'Airbnb per donar suport al turisme de patrimoni cultural.

Aleshores, quina és la trampa? Doncs, bàsicament, qui arribi primer, s'ho queda. Els fanàtics podran demanar la reserva d'aquesta estança a Airbnb el dia 1 de març a partir de les 12 h, i l'estança tindrà lloc el 16 de juliol. Podeu consultar més informació aquí.

NO T'HO PERDIS: 6 destinacions amb allotjament Airbnb per fer turisme wellness a la península

Ja pots llegir el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat