Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ajuda de 300 euros als autònoms
FOTO: ShutterstockAjuda de 300 euros als autònoms

L'Ajuntament de Barcelona ajudarà amb 300 euros als autònoms

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Bones notícies, per fi, pels autònoms i les pimes. Potser no són la solució a gran cosa però en temps de dificultats econòmiques i ERTO a l'ordre del dia, qualsevol ajuda és benvinguda. L'Ajuntament de Barcelona donarà 300 eurostots aquells autònoms que hagin hagut d'aturar l'activitat o la facturació els hagi caigut un 75%. A l'espera de publicar-se les bases més detallades per poder accedir a l'ajuda, es publicaran durant aquesta setmana, el primer tinent d'alcalde, Jaume Collboni, ja ha avançat que podria afavorir a més de 16.000 empresaris.

Com i quan es rebrà l'ajuda?

Per poder accedir a aquests 300 euros caldrà que l'autònom estigui empadronat a la ciutat, tingui la documentació de la prestació extraordinària aprovada pel Govern espanyol i que s’estigui al corrent dels pagaments tributaris. Pel que fa a els terminis, la convocatòria començarà el 20 de maig i acabarà el 30 de setembre, fins a esgotar el crèdit que compta amb una partida de cinc milions d'euros.

A més del suport econòmic des de l'ajuntament també s'ha anunciat un servei d'assessorament a les empreses perquè puguin aconseguir ajuts i crèdits i un nou servei d'orientació jurídica. Les dues no s'activaran fins al mes de maig.

NO T'HO PERDIS: activitats per fer amb nens a casa

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat