Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rasca i guanya
Foto: ShutterstockLoteria Rasca i guanya

L'Ajuntament de Barcelona farà un Rasca de Nadal amb 20.500 premis

Del 5 de desembre al 5 de gener es repartiran 600.000 butlletes pels diferents comerços i mercats de la ciutat

Escrit per
Ainhoa Gutierrez
Publicitat

Aquest any atípic també ens porta un Nadal diferent, amb diverses mancances que no ens esperàvem. Una d'elles és la cancel·lació del pessebre que s'instal·la cada any a la plaça Sant Jaume i que 'encanta' a tots els barcelonins... Però sembla que no està tot perdut. L'Ajuntament de Barcelona farà un Rasca de Nadal amb 20.500 premis en joc! Sí, sí... Es va aprovar el passat 29 d'octubre a la comissió de govern i s'oferiran premis aportats pels diferents comerços i empreses de la ciutat.

Les butlletes es repartiran als comerços de proximitat del 5 de desembre i fins al 5 de gener –o fins a exhaurir existències– i els premis es podran bescanviar fins al 31 de juliol del 2021. I et preguntaràs... Com puc participar? El consistori posarà en circulació 600.000 bitllets que els comerciants repartiran entre la seva clientela sota el seu criteri: "L’entrega de les butlletes no estarà associada a cap volum econòmic de compra, sinó que dependrà de la discrecionalitat per part de les persones responsables dels establiments en base a criteris de foment comercial i, de captació i retenció de la clientela", segons es pot llegir a l'ordenança.

L'objectiu de la campanya és incentivar el comerç local i posar una mica d'alegria i esperança al Nadal.

Entre els premis trobem abonaments per a centres esportius, cistelles d'alimentació, sopars, nits d'hotel i fins i tot entrades per als museus de la ciutat.

NO T'HO PERDIS: Aquest any no hi haurà pessebre municipal a Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat