Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'Ajuntament tanca els parcs i jardins de la ciutat per les fortes ventades

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

A banda de fer més difícil caminar per la ciutat –ens haurem de ficar pedres a les butxaques per no sortir volant!– les fortes ventades que està patint avui la ciutat han provocat que l'Ajuntament hagi activat el Pla Bàsic d'Emergència i, per això, els parcs i jardins de la ciutat no obriran avui les seves portes pel risc de caigudes de branques d'arbres i altres perills.

Des de primera hora del matí, els Bombers de Barcelona ha atès una quinzena de serveis relacionats amb l'episodi de vent i Protecció Civil dona unes recomanacions i consells que hauríem de seguir:

A casa, tancar i assegurar bé les portes i les finestres, abaixar les persianes i recollir els tendals, retirar testos de les finestres i balcons per evitar que puguin caure al carrer i provocar un accident i també revisar els elements fixes que tenim a casa, com per exemple antenes o els aparells de l'aire condicionat.

Al carrer, intenteu no passar per sota de cornises i d'arbres dels quals puguin caure branques i també evitar edificis en obres amb bastides. També demanen extremar les precaucions a l'hora de fer activitats a l'aire lliure com practicar esport o als patis de les escoles.

També heu de tenir cura si aneu en moto, bici o patinet elèctric i també a l'hora de deixar-les aparcades.

Últimes notícies

    Publicitat