Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Lana del Rey
FOTO: WikipediaLana del Rey

Lana del Rey al Primavera Sound 2024: tot el que heu de saber

Esteu al dia sobre el concert que oferirà al festival? Aquí teniu tota la informació sobre l'actuació de l'artista

Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Col·laboradors
Michael Juliano
i
Borja Duñó
Publicitat

Fa uns mesos que vam anunciar que Lana del Rey trepitjaria Barcelona com a cap de cartell d'un dels festivals de música més importants de tot l'Estat. Ja ha començat el compte enrere per gaudir del concert que l'artista farà al Primavera Sound 2024, que aquest any se celebrarà del 29 de maig al 2 de juny al Parc del FòrumJa és habitual veure l'estatunidenca actuar a festivals: l'any passat va estar com a cap de cartell al Lollapalooza de Chicago el passat 2023 i aquest any ha començat també com a artista principal al festival Coachella, un dels més importants del món.


Potser l'actuació del dia 12 d'abril al desert de Califòrnia ens pot donar pistes sobre com serà el concert de Barcelona, ​​però sembla força improbable que la novaiorquesa faci la seva entrada amb motocicleta o que convidi a cantar Billie Eilish com va fer a l'Empire Polo Club d'Indio. I no, no van faltar cançons tan conegudes del seu repertori com 'Born to die', 'Summertime sadness' i 'Video games', el 'hit' amb què es va donar a conèixer, a més d'algunes de la seva feina més recent 'Did you know that there's a tunnel under Ocean's Blvd' (2023).

Quan actuarà Lana del Rey al Primavera Sound 2024?

El concert de Lana del Rey al Parc del Fòrum serà el divendres 31 de maig, el segon dia del festival, tot i que encara no han anunciat l'horari exacte de les actuacions. 

Sabem quin serà el 'setlist'?

No sabrem el setlist fins que acabi la seva actuació, però ens en podem fer una bona idea fent un cop d'ull al repertori que va interpretar a Coachella (que podeu veure aquí sota). Cal recordar que 'Lasso', el pròxim àlbum de la cantant, sortirà al setembre, així que tenim l'esperança de poder escoltar una o dues cançons noves d'aquest disc. Aquest va ser el 'setlist' de Coachella segons Setlist.fm.

Lana Del Rey Setlist
Setlist.fmLana Del Rey Setlist

Ha actuat Lana del Rey al Primavera Sound altres anys?

Aquest serà el primer cop de Lana del Rey sobre l'escenari del Primavera Sound i també serà el primer cop que fa un concert a Barcelona des de la seva última actuació, l'any 2018 al Palau Sant Jordi. Amb l'estrena del seu nou àlbum, els fans barcelonins ja han fet peticions a les xarxes perquè l'artista anunciï nova gira i no s'oblidi d'incloure la ciutat.

Quin és el cartell complet del Primavera Sound 2024?

Lana del Rey actuarà el mateix dia que altres artistes com Pulp, Vampire Weekend, Justice, The National, Disclosure, PJ Harvey i molts altres. Durant els quatre dies de festival, més d'un centenar d'artistes nacionals i internacionals passaran pels diversos escenaris. A més, hi haurà Primavera a la Ciutat tota la setmana del festival, a diferents punts de Barcelona. Aquests són els cartells oficials:

Primavera Sound 2024
Foto: Primavera Sound

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Primavera

    Últimes notícies

      Publicitat