Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'anunci d'estiu d'Estrella Damm: la sostenibilitat és més sexy que el Mario Casas

La marca cervesera catalana torna a fer una defensa del medi ambient i la mediterrània amb un espot amb música de Rigoberta Bandini

Escrit per
Miquel Blanes
Publicitat

Com cada any, l'anunci d'Estrella Damm és un dels esdeveniments que marquen el començament de l'estiu. Enguany la marca cervesera catalana ha tornat a apostar per la defensa de la sostenibilitat ambiental, amb 'Amor a primera vista', un espot de gairebé sis minuts protagonitzat per Mario Casas i Mireia Oriol, amb música de Rigoberta Bandini. Està filmat a Menorca, a la famosa cala Turqueta. 

L'anunci avança amb els diàlegs en vers que expliquen l'enamorament a primera vista de la Mireia Oriol d'un noi que hi ha a l'altre extrem de la platja, on hi és el Mario Casas a punt de banyar-se. Durant el camí d'Oriol per trobar-se amb el noi, la resta d'actors del repartiment (Laia Manzanares, Nao Albet, Pep Cruz, Mònica López, Tamara Ndong i Daniel Ibáñez) entrecreuen opinions sobre la sobtada història d'amor. Quan Oriol arriba a l'altra banda de la platja la història fa un gir inesperat: no és de Mario Casas de qui s'ha enamorat, sinó d'un jove voluntari que recull plàstics de la mar, interpretat per Joan Amargós.

La música la posa Rigoberta Bandini amb la seva cançó 'A ver qué pasa', que comença sonant en acústic per acabar prenent un caire electrònic al final de l'espot, mentre els actors reben l'aplaudiment del públic al Teatre Principal de Maó, després que uns enormes telons apareguessin en mig de la mar per tancar la història d'amor.

NO T'HO PERDIS: Les 10 millors platges de Catalunya

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat