Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'anunci d'Estrella Damm celebra 10 anys d'estil de vida mediterrani

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Aquest any, a Estrella Damm s'han posat melancòlics i, de retruc, també ens fan posar nostàlgics a nosaltres. Fa 10 anys que la companyia cervesera catalana va instaurar l'anunci de l'estiu, un bucòlic film mediterrani que seguia uns patrons que els van portar a l'èxit total: platges de somni –sobretot de les Balears–, personatges coneguts, una cançó enganxosa –que s'acabava convertint en la cançó de l'estiu a casa nostra– i un ambient de gent maca i bon rotllo.

Michelle Jenner i Oriol Pla –Júlia i Àlex– protagonitzen l'anunci d'aquest 10è aniversari, que ha dirigit Dani de la Torre, i que repeteix a Formentera. La música és la protagonista absoluta, repassant alguns dels 10 himnes d'aquesta dècada, amb versions de Love of Lesbian, Herman Düne o Billie the vision & the dancers, amb una aparició més que estel·lar per tancar l'spot.

A més de veure l'anunci d'enguany, a la web d'Estrella Damm podreu veure tooooots els anuncis d'estiu que ens van fer voler viure una vida així de 'mediterrània'. Per si necessiteu més dosis de melancolia i desitgeu molt fort que arribin les vacances!

Últimes notícies

    Publicitat