Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Zara calle Carretas Madrid
© Idealista

L'aplicació de roba de segona mà de Zara arribarà a Barcelona a finals del 2023

Zara Pre-Owned permetrà vendre i comprar roba entre particulars d'una manera similar a Vinted i Wallapop

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Aplicacions com Vinted cada cop tenen més usuaris que decideixen vendre les peces de roba que tenen oblidades al fons de l'armari i donar-li una segona vida. I ara Zara també ha volgut sumar-se a aquesta pràctica. La cadena d'Inditex ha anunciat que llançarà una plataforma de compra-venda de roba i accessoris de segona mà de la marca a finals d'aquest 2023. L'aplicació ja funciona al Regne Unit des de novembre d'enguany i a França des de principis del passat mes de setembre. Ara, Zara Pre-Owned arribarà a Espanya, així com a altres països com Alemanya, Portugal, Grècia i Itàlia.

Quin és l'objectiu de Zara Pre-Owned?

La plataforma vol promoure un model de compra més sostenible i responsable amb el medi ambient i permetrà vendre roba de Zara, reparar-la i, inclús, regalar-la. Inditex vol que aquest model circular, que allarga la vida de les peces, arribi a tots els països on el grup és present l'any 2025, i així fomentar la reutilització dels productes en lloc de llençar-los.

Com funcionarà?

El funcionament de l'aplicació serà molt semblant al d'altres com Vinted i Wallapop. Els usuaris s'hauran de registrar a la plataforma, on serà possible pujar les peces d'una manera senzilla i intuïtiva. Tots els productes estaran endreçats per categories que facilitaran la cerca i es dividiran per talla, color, preu i descripció de l'estat en el qual es trobin, tot això acompanyat de fotografies.

Es podrà vendre roba d'altres marques?

La plataforma no permetrà vendre cap peça de roba ni accessoris que no siguin de Zara. 

Zara també vendrà roba usada a la seva aplicació?

No, l'aplicació serà exclusivament per a particulars. Els usuaris podran posar articles de la marca a la venda sense tenir en compte de quina temporada siguin. A més, si algú prefereix donar els productes en comptes de revendre'ls, només haurà de marcar l'opció de 'servei de recollida porta a porta' i els enviaran a organitzacions com Creu Roja, Càritas i Le Relais.

NO T'HO PERDIS: Stradivarius obre la seva botiga més gran del món al centre de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Hivern

    Últimes notícies

      Publicitat