Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
SMOU
Foto: Ajuntament de Barcelona

L'aplicació SMOU ara també permet pagar als pàrquings privats

L'app ja integra informació en temps real sobre la disponibilitat de places d'un centenar d'aparcaments de la ciutat

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

El pla per aconseguir concentrar en una sola aplicació tots els serveis de mobilitat de Barcelona avança a bon ritme. Parlem d'una app ben coneguda pels usuaris de la zona verda o del Bicing i, a partir d'ara, també dels usuaris de molts pàrquings privats.

SMOU incorpora ara un nou servei que permetrà que els operadors d'aparcaments puguin incorporar l'app com a mitjà de pagament de l'estacionament per minuts. La nova funcionalitat s'afegeix a altres avantatges com la possibilitat de consultar ubicació i informació de serveis de la meitat d'aparcaments de Barcelona,

Actualment, 300 aparcaments (el doble que l'any passat) ja permeten comprovar en temps real informació i disponibilitat de 80.000 places d'estacionament fora de la calçada, un 78% més que ara fa un any.

Segons l'Ajuntament, SMOU compta amb més de 985.000 usuaris a Barcelona i l'àrea metropolitana. Actualment, agrupa una vintena de serveis de mobilitat com el pagament de l'estacionament regulat per minuts en superfície i a la Xarxa d'Aparcaments BSM, la gestió de les places d'ÀREA per a residents, els punts de recàrrega de la xarxa Endolla Barcelona i el servei de bicicletes compartides del Bicing. L'any passat, SMOU va tenir 16,4 milions d'operacions, el que es tradueix en 45.000 operacions diàries.

SMOU
Foto: Ajuntament de Barcelona

NO T'HO PERDIS: Així són les noves estacions del Bicing

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat