Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'Aquàrium celebra 25 anys amb entrades gratis per als joves

Escrit per
Carla Romera
Publicitat

L'Aquàrium de Barcelona compleix 25 anys aquest 2020 i ha decidit celebrar-ho amb tots nosaltres. Considerat com el centre marí més gran del món pel que fa a fauna del Mediterrani, l'Aquàrium ens proposa nombroses activitats que tindran lloc al llarg de tot l'any, a més de diverses promocions.
Durant aquest 2020, per exemple, els joves que compleixin 25 anys podran entrar gratuïtament a l'Aquàrium durant tota la setmana del seu aniversari. S'aplicarà la mateixa promoció als nens d'entre 1 i 10 anys, també durant la setmana del seu aniversari.

'Feeding time rajades'
FOTO: Aquàrium de Barcelona

El centre ha volgut començar a celebrar-lo immediatament amb tots els visitants i ja hi han programades dues activitats aptes per a tots els públics durant aquest primer trimestre. Fins al dia 1 de març, s'ha posat en marxa l'activitat 'Curioses criatures': una visita guiada que pretén ensenyar als més petits els secrets d'algunes de les espècies que habiten als aquaris mediterranis i tropicals. També podrem gaudir del 'Feeding time rajades', on veurem com els cuidadors alimenten les rajades i ens expliquen les seves curiositats.

NO T'HO PERDIS: 50 llocs per anar amb la canalla

Últimes notícies

    Publicitat