Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
OBC
Foto: May ZircusOBC

L'Auditori farà un 25% de descompte en una selecció de concerts per La Mercè

També oferiran concerts gratuïts de l'OBC i de la Banda Municipal de Barcelona

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

El mes de setembre indica la fi de l’estiu, però també l’arribada de les festes de La Mercè. Com cada any, l’Auditori de Barcelona se suma a la celebració amb diverses activitats per convertir la ciutat en un gran aparador de música i tradició.

La primera proposta són les ja tradicionals actuacions gratuïtes de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i la Banda Municipal de Barcelona a la Seu del Districte de Nou Barris. Les cites per costum de la Festa Major tindran lloc el divendres 23 de setembre a les 20.45, amb la Banda, i el diumenge 25 (a la mateixa hora), amb l’OBC. 

Enguany, l’Auditori també ofereix un 25% de descompte en les entrades d’una selecció de concerts. L’oferta és vàlida fins al 25 de setembre i per adquirir els abonaments cal seleccionar el descompte 'MERCE 'i introduir el codi 'MERCE22' en el moment de fer la compra. D’entre les propostes d’ocasió en destaquen: 'Mahler 4' d'Audrey Luna, Carloyn Sampson i Ludovic Morlot i interpretada per l’OBC; 'Schubert 8 i 9', dirigida per Jordi Savall i interpretada per Le Concert des Nations, i 'Rundfunk', dirigida per Enno Poppe i interpretada per Ensemble Mosaik.

El Museu de la Música també se suma a la celebració amb una jornada de portes obertes. El dissabte 24 de setembre, de 10 a 19 h, podreu visitar lliurement l’exposició permanent del Museu, que té prop de 500 instruments de diferents èpoques i cultures i és considerada com una de les més importants d’Espanya, i l’exposició temporal 'Xavier Carbonell. L’esmalt clivellat', que mostra el trajecte del compositor i musicòleg barceloní.  

NO T'HO PERDIS:  El millor de les festes de la Mercè 2022

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 



Últimes notícies

    Publicitat