Notícies

L'Auditori farà un 25% de descompte en una selecció de concerts per La Mercè

També oferiran concerts gratuïts de l'OBC i de la Banda Municipal de Barcelona

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
OBC
Foto: May ZircusOBC
Publicitat

El mes de setembre indica la fi de l’estiu, però també l’arribada de les festes de La Mercè. Com cada any, l’Auditori de Barcelona se suma a la celebració amb diverses activitats per convertir la ciutat en un gran aparador de música i tradició.

La primera proposta són les ja tradicionals actuacions gratuïtes de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i la Banda Municipal de Barcelona a la Seu del Districte de Nou Barris. Les cites per costum de la Festa Major tindran lloc el divendres 23 de setembre a les 20.45, amb la Banda, i el diumenge 25 (a la mateixa hora), amb l’OBC. 

Enguany, l’Auditori també ofereix un 25% de descompte en les entrades d’una selecció de concerts. L’oferta és vàlida fins al 25 de setembre i per adquirir els abonaments cal seleccionar el descompte 'MERCE 'i introduir el codi 'MERCE22' en el moment de fer la compra. D’entre les propostes d’ocasió en destaquen: 'Mahler 4' d'Audrey Luna, Carloyn Sampson i Ludovic Morlot i interpretada per l’OBC; 'Schubert 8 i 9', dirigida per Jordi Savall i interpretada per Le Concert des Nations, i 'Rundfunk', dirigida per Enno Poppe i interpretada per Ensemble Mosaik.

El Museu de la Música també se suma a la celebració amb una jornada de portes obertes. El dissabte 24 de setembre, de 10 a 19 h, podreu visitar lliurement l’exposició permanent del Museu, que té prop de 500 instruments de diferents èpoques i cultures i és considerada com una de les més importants d’Espanya, i l’exposició temporal 'Xavier Carbonell. L’esmalt clivellat', que mostra el trajecte del compositor i musicòleg barceloní.  

NO T'HO PERDIS:  El millor de les festes de la Mercè 2022

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 



Últimes notícies

    Publicitat