Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'Auditori posa a la venda 1000 entrades a 25€ per celebrar Sant Jordi

La promoció només estarà activa durant tres dies i podreu veure l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya a un preu reduit

Escrit per
Albert Mora
Publicitat

Un any més L'Auditori de Barcelona vol celebrar la diada de Sant Jordi amb una promoció especial: posa a la venda 1000 entrades a 25 € que estaran disponibles a partir del 23 d'abril i només durant 72 h. 

Quan compreu les entrades, podreu escollir entre els sis programes inclosos dins la Temporada de Primavera de l'OBC, entre els quals hi ha els concerts amb solistes importants com els violinistes Viktoria Mullova i Daniel Hope, les germanes Kristine i Margarita Balanas, l’oboista Ramón Ortega Quero i les veus de la mezzosoprano Nancy Fabiola Herrera i la contralt Anna Larsson. Cal destacar també tres directores que per primera vegada es posaran a les batutes de l'OBC: Ruth Reinhardt, Anja Bihlmaier i Shi-Yeon Sung, a més de Vasily Petrenko i Kazushi Ono. 

L'Auditori de Barcelona. Temporada Primavera'21
Foto: L'Auditori de Barcelona

El tema principal d'aquesta temporada és la creació i al voltant d'aquesta idea es podran veure obres mestres com 'Rendering' de Luciano Berio, que és una reconstrucció de la darrera simfonia de Schubert; 'Fantasia sobre un tema de Thomas Tallis', de Vaughan Williams; els 'Gurre-Lieder' de Schoenberg en la veu de Nancy Fabiola Herrera i la direcció de Vasily Petrenko; o la Simfonia 'La Reforma' de Mendelssohn. Sense oblidar-nos de 'Forty Hearbeats' de Kaija Saariaho; els 'Wesendonck Lieder' de Wagner o el 'Concert per a violí' de Sibelius. Tot plegat amb l'estrena mundial d'una obra de Cassandra Miller, compositora convidada de la temporada.

Auditori de Barcelona .Temporada Primavera'21
Foto: L'Auditori de Barcelona

Per comprar les entrades als concerts, un cop escollida la zona i el seient, haureu de marcar la tarifa SANT JORDI. 

NO T'HO PERDIS: Sant Jordi 2021 A Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat