Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Llega OUIGO
FOTO: ShutterstockLlega OUIGO

L'AVE 'low cost' francès arriba a Espanya amb 10.000 bitllets a un euro

La companyia francesa començarà a operar l'any que ve i vol revolucionar l'oferta d'alta velocitat al país

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Trens de dos pisos, més serveis a bord i bitllets a preus més que barats. Així seran els nous trens d'alta velocitat que començaran a operar a Espanya durant l'any vinent. Darrere d'aquesta novetat està SNCF, la companyia ferroviària publica de França, una vella coneguda a aquest costat de la frontera que ja opera, en col·laboració amb Renfe, en els trajectes que uneixen el sud de França amb l'AVE a Barcelona i Madrid. La seva última promoció es tracta de bitllets entre Catalunya i França a partir de 25 euros.

Ara, SNCF posa en marxa una nova companyia, OUIGO, la versió 'low cost' de l'alta velocitatque començarà a circular entre Madrid i Barcelona amb parades a Saragossa i Tarragona. I progressivament s'anirà ampliant l'oferta a altres ciutats espanyoles, com València, Alacant, Còrdova, Sevilla i Màlaga, reforçant així la presència de l'alta velocitat a tot el territori. Ell director general de Voyages SNCFAlain Krakovitch, ha confirmat que es posaran "30.000 seients al dia per aquest mitjà de transport que contamina 50 vegades menys que el cotxe i 80 vegades menys que l'avió".

La data prevista per a la seva posada en marxa serà el pròxim 15 de març. I per celebrar la seva arribada a Espanya, OUIGO oferirà bitllets a 1 euro cap a Madrid, Barcelona, ​​Saragossa i Tarragona per als 10.000 primers viatgers que es registrin en el seu web a partir del dijous 24 de setembre. Això només com a llançament, perquè després prometen "preus mai vistos en l'alta velocitat i en menys de tres minuts a través del web i de l'app". 

NO T'HO PERDIS: Bitllets d'AVE Barcelona - França per 25 euros: la nova promoció de Renfe

Últimes notícies

    Publicitat