Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'Edifici Històric de la UB es convertirà en Hogwarts!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Els fans de Harry Potter que estigueu aquest cap de setmana a Barcelona esteu d'enhorabona. La Universitat de Barcelona, més concretament l'Edifici Històric de la UB, acollirà la trobada més multitudinària de fans de Harry Potter de la nostra ciutat. 2.000 seguidors de la saga assistiran al II BCN PotterCon, una convenció que confirma que "hi ha molts fans de Harry Potter a Barcelona i nosaltres mateixos som seguidors de la saga des que van sortir els llibres. Portàvem anys amb la idea de fer una convenció pottèrica a la ciutat i l'any passat, després de molts actes més petits, vam decidir llançar-la", ha explicat Sofía de Juan, membre de l'organització.



Prepareu-vos per veure davant dels vostres ulls com el vestíbul de l'Edifici Històric es converteix en el carreró Diagon de la pel·lícula. Allà hi haurà un mercat màgic on hi podreu trobar botigues d'artesans úniques. Pero també hi haurà xerrades relacionades amb Harry Potter i en l'obra de J.K. Rowling, projeccions de 'fanfilms', un cor real que interpretarà cançons de la pel·lícula o presentacions de llibres. Ah! També podreu conèixer en primera persona a les veus que han doblat a Harry i Hermonie (Axel Amigo i Laura Pastor), que explicaran les seves experiències i anècdotes. També hi haurà un taller d'escombres, de Quidditch, d'escriptura creativa i moltes coses més relacionades amb la que probablement és la saga més famosa del món.

Tot i que les entrades anticipades estan esgotades, hi haurà entrades a la taquilla (18 euros) per als més afortunats... o per als més matinadors! Dissabte, l'esdeveniment comença a les 11 h i diumenge, a les 10 h.

Últimes notícies

    Publicitat