Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Imaginarium, Barcelona
Foto: Shutterstock Imaginarium, Barcelona

L’emblemàtica botiga de joguines Imaginarium tanca definitivament les dues portes

L’empresa, que només en conservava una a Barcelona, ha comunicat el comiat a través de les seves xarxes socials

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Des de fa uns dies el web de la botiga de joguines Imaginarium –coneguda pels seus establiments amb dues portes– estava inoperatiu. Ara hem sabut per què: l’empresa ha decidit plegar definitivament. A través d’un comunicat a les xarxes socials, l’equip de la companyia ha explicat que, tot i haver aguantat fins a l’últim moment, s’han d’acomiadar, també de l'última botiga que conservaven a Barcelona. I ho han anunciat amb aquestes paraules: "Amb el cor ple d’emocions trobades i després de molts anys de servir a les famílies, veure créixer als vostres fills i a vosaltres mateixos, ens entristeix informar-vos que Imaginarium arriba al seu fi".

View this post on Instagram

A post shared by Imaginarium (@imaginarium)

El comunicat també ha agraït el suport i la fidelitat de tots els seus clients, així com l’esforç, el treball i la dedicació dels seus empleats, que han estat fonamentals per l’èxit de la botiga i que han lluitat fins al final, segons han expressat les paraules de l’anunci. De fet, feia anys que Imaginarium anava abaixant les persianes de les diferents botigues que tenien –l’any 2021, de les 43 actives, van tancar-ne 41–  fins al punt d’haver hagut de tancar del tot.

Aprendre jugant

"Encara que aquest capítol ha arribat a la seva fi, recordem amb afecte els moments compartits, la comunitat que hem construït junts i els valors que hem pogut transmetre d’una manera o altra mitjançant el joc. Ens acomiadem amb gratitud i sabent que hem contribuït a fer d’aquest món alguna cosa millor", han assegurat. I és que, des que es va fundar, l’any 1992, Imaginarium havia estat pionera a oferir jocs educatius i de desenvolupament, alhora que eren divertits, perquè partia de la idea que els nens han d’aprendre jugant. 

Aquesta filosofia, a més, també van dur l’empresa a consolidar-se com una de les companyies dedicades al sector de les joguines amb més projecció a escala internacional; va arribar a tenir més de 360 botigues repartides en 28 països diferents.

L’anunci de comiat ha afegit que el correu electrònic d’atenció al client (customecare@imaginarium.es) segueix en actiu, en cas que hi hagi alguna incidència o qüestió a resoldre.  

NO T'HO PERDIS: Els millors museus per visitar en família a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona




Últimes notícies

    Publicitat