Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'emblemàtica El Ingenio tanca definitivament

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Ho ha intentat. Ha lluitat com bonament ha pogut però finalment, ha claudicat. El Ingenio, la històrica botiga especialitzada en productes artesanals de circ, capgrossos i gegants de Barcelona, abaixa la persiana definitivament.

Ho fa després de passar a mans de El Rey de la Màgia, que va agafar les regnes del negoci al març passat per veure si aconseguia reflotar un negoci ja mig ofegat. Però no ha estat possible. La pressió de la crisi econòmica i l'esgotament generalitzat han fet que, després de 179 anys, El Ingenio hagi de tancar.



"El projecte per fer reviure la botiga emblemàtica El Ingenio del carrer d'en Rauric no ha estat viable i l'establiment ha tancat per causes de força major", han explicat en un comunicat. Per qui estigui una mica perdut o no conegui la història d'aquesta botiga, ha de saber que al seu taller del número 6 del carrer Rauric s'hi han creat la major part dels capgrossos i gegants que s'han usat a les festes majors de Catalunya. Disfresses, figures de cartó-pedra o de circ sortien cada dia d'aquesta històrica botiga que aquest any, malauradament, dirà adéu. Una llàstima.

Últimes notícies

    Publicitat