Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Leonard Cohen i PJ Harvey, entre els protagonistes del festival In-edit 2019

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Ja tenim un avançament de la programació de l'In-edit 2019, el festival de cinema documental musical que any rere any ens fa saltar i ballar damunt les butaques. Aquesta 17a edició se celebrarà a l'Aribau Multicines de Barcelona del 24 d'octubre al 3 de novembre i, a Madrid, del 31 d'octubre al 3 de novembre. A més, com a prèvia, el 27 d'agost es projecta al Poble Espanyol 'John & Yoko: Above us only sky' (Michael Epstein, 2018), que s'anuncia com “la crònica definitiva de la gravació del disc 'Imagine' i també un retrat del dia a dia i del despertar polític de Lennon amb Yoko Ono”.

Entre els títols que s'han donat a conèixer hi ha 'Marianne & Leonard: Words of love' (Nick Broomfield, 2019), sobre la relació de Leonard Cohen amb l'artista noruega Marianne Ihlen –protagonista de 'So long, Marianne'– a l'illa grega d'Hidra; i 'PJ Harvey: A dog called money' (Seamus Murphy, 2019) que mostra el procés creatiu de l'últim disc de l'artista britànica,'The hope six demolition project', el més polític de la seva trajectòria.

Altres noms propis presents a l'In-edit 2019 són el dels australians INXS, amb 'Mistify: Michael Hutchence' (Richard Lowenstein, 2019); el de la tràgica icona del soul de Filadèlfia Teddy Pendergrass, amb 'If you don't know me' (Olivia Lichtenstein, 2018); el de la cantautora pop britànica Kate Nash, amb 'Underestimate the girl' (Amy Goldstein, 2018), i del místic compositor i poeta italià Giacinto Scelsi, amb 'Le premier mouvement de l'immobile' (Sebastiano d'Ayala Valva, 2018).

A més, hi haurà històries sobre el segell de jazz Blue Note, sobre la cultura de club a Berlín i sobre l'escena de thrash metal de la Bay Area de San Francisco als anys 80, d'on van sortir grups com Metallica i Slayer, entre d'altres.

NO T'HO PERDIS: Els concerts de la temporada

Últimes notícies

    Publicitat