Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Leonardo DiCaprio visita per sorpresa una botiga de Barcelona

Els propietaris de l'emblemàtica El Rei de la Màgia donen la benvinguda a l'actor estatunidenc

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

No és una il·lusió òptica ni ha aparegut per art de màgia. Ha passat. Leonardo DiCaprio ha estat a Barcelona uns dies i ha fet una parada sorpresa a un establiment històric, El Rei de la Màgia. Aquest passat dilluns 24 d'octubre els propietaris van rebre una trucada que els hi demanava un espectacle privat per a una 'visita VIP'. Però com es podrien imaginar que el mateix Jack Dawson es presentaria a la ciutat? El Titanic no va enfonsar-se fa 100 anys?

DiCaprio està molt interessat pel món de l'il·lusionisme i ell mateix va demanar acudir a la botiga de màgia més antiga del món. No només ha anat al número 11 del carrer de la Princesa i ha vist els seus articles, sinó que ha gaudit d'una actuació d'una hora de l'il·lusionista Pere Rafart, qui comenta que ja havia tingut altres visites importants, però que sempre impressiona tenir una 'celebrity'.

Aquesta visita s'ha sabut un cop l'actor va marxar de la ciutat. Va ser llavors que les xarxes del Rei de la Màgia van poder publicar les fotografies amb DiCaprio, ja que des de l'empresa que li ha organitzat el viatge van demanar discreció màxima. Que li agrada la màgia, però no és l'home invisible! 

NO T'HO PERDIS: 27 botigues de Barcelona que has de visitar

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat