Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les 4 botigues preferides de la influencer @vadesabores per omplir el rebost

On compra el formatge? Quines croquetes li agraden? Una pista: tot és per Gràcia!

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Per arribar al '¡a disfrutar!' abans cal pensar la recepta, tallar ingredients, cuinar i gravar a la vegada, netejar estris, editar el vídeo, enregistrar la veu i ara sí: '¡A disfrutar!' i somriure pels 'followers'. Però ens hem deixat el més important: la compra. La que tu fas entre la feina i pilates, o sortint de treballar abans d'anar a buscar als nens, o els dilluns en aquella mitja hora que et queda penjada. Sense ingredients no hi ha recepta i sense compra no hi ha @vadesabores. Per això, hem acompanyat a la Júlia Rovira a comprar. Volem saber si és més de carro o més de bossa i on compra la sobrassada.

Els bàsics

Hi ha dos tipus de persona en aquest món -els que es fan llista i els que van sense- i la Júlia és un mix. Ella té la llista feta, però sempre acaba comprant més. Ens confessa això amb un mig somriure culpable i ens ensenya la seva llarga llista a les notes del seu mòbil: 'Lista vadesabores': maduixes -quan són temporada-, nabius, carabassons -"ja saben els meus seguidors que m'encanten!"-, espàrrecs, préssecs, alvocats, plàtans, llimones, llima, tomàquets... Diu que no és tant de rebost, sinó més de nevera, però que els seus bàsics són l'arròs, el cafè, els ous i molta verdura. 

La Júlia combina la compra online de les coses que pesen més amb la compra de proximitat per a productes concrets. La majoria dels seus secrets, al barri de Gràcia. Veniu?

Frucat (plaça del Diamant, 8)

D'aquesta botiga de la plaça del Diamant en compra la sobrassada -"a casa hi tenim perdició!"- i el fuet, tots dos de marca Vilanova, fets a l'Alta Garrotxa.

Sobrassada El Vilanova de la botiga Frucat / Vadesabores
Foto: Eugènia Güell

Sembla que sigui una botiga especialitzada en fruita i verdura, però ella hi compra el formatge: el trobareu a la nevera, i és un camembert de búfala. "És increïblement cremós!"

Formatge camembert del Frucat / Vadesabores
Foto: Eugènia GüellFormatge camembert del Frucat / Vadesabores

Organic Market (Astúries, 22)

Aquí arrasa. Les torrades de Le Pain de Fleurs, una marca francesa que treballa molt amb el blat sarraí, sempre li cauen bé. Li agraden les més gruixudes per esmorzar, "però les finetes queden genials per uns formatges!" Allà també hi compra els iogurts ecològics de cabra i d'ovella, infusions de gingebre -"que desinflamen molt"- i taronja. A la secció de tes de Yogi Tea, tria el verd amb menta o llimona i també els que van bé per dormir.

Un extra: a l'Organic Market també hi compra la pasta de dents d'aloe vera, "que és més natural".

El rebost de l'orient (Milà i Fontanals, 64) 

Aquest és el lloc on aprendre d'espècies i infusions: la Júlia es passa una bona estona parlant amb el botiguer, qui li explica com fer servir el cardamom sencer. És un lloc on aventurar-se i comprar coses diferents per tastar-les. El cardamom el triturarà ella mateixa, i també ha agafat pebre de Madagascar. "M'agrada molt treballar amb espècies perquè donen molt de joc. Si saps utilitzar la quantitat exacta i les combinacions pertinents, queden plats molt sorprenents!"

El rebost de l'orient
Foto: Eugènia GüellEl rebost de l'orient

Celíacs & Co (Mossèn Juliana, 49)

Aquí hi compra croquetes de rostit - "són les millors!" - i també en tenen de pernil i de bolets, de les que confessa que no n'és tan fan. "També hi tenen pasta molt bona sense gluten!"

Messié Sin Gluten (Siracusa, 15)

Un lloc de Gràcia on va a sopar sovint és el Messié Sin Gluten. La seva pizza preferida es diu Helena i porta moniato, xampinyons i ceba caramel·litzada. "Està espectacular!". Ara sí: "¡A disfrutar!"

Messié Pizza
Foto: Messié Pizza

NO T'HO PERDIS: Les botigues amb més encant de Barcelona 

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

 

Últimes notícies

    Publicitat